Pigg kvinna med händer format som ett hjärta

Vi går till botten med dina hälsobesvär

Idag vet vi att många sjukdomar och hälsobesvär har bakomliggande orsaker. När de hanteras, ökar dina chanser dramatiskt att bli bestående fri från besvär. Vi på Funmed är specialiserade på att hitta grundorsakerna, i många fall kan vi helt återställa våra patienters hälsa. Hos oss jobbar legitimerade läkare med specialutbildning i precisionshälsa på funktionsmedicinsk grund. 

Boka kostnadsfritt samtal

Det här är Funmed

Vi är specialister

Hos oss är du i trygga händer. Alla våra läkare och sjuksköterskor är legitimerade och har dessutom gedigen kunskap och utbildning i precisionshälsa och funktionsmedicin.  

Du blir lyssnad på och tagen på allvar

En av de viktigaste faktorerna för att nå resultat är att vi lyssnar på patienten – på dig, dina upplevelser och erfarenheter. Därför blir du tagen på största allvar hos oss och som stöd har du din hälsocoach med dig hela vägen.

Att mäta är att veta

Hos oss får du göra många grundliga provtagningar och mätningar, även sådana som den traditionella vården inte känner till eller har resurser för. Vi mäter för att veta, svart på vitt, vad som behöver justeras hos just dig.  

Så blir du patient

Boka ett kostnadsfritt samtal

Ditt första steg mot ett friskare liv börjar med ett samtal. En av våra legitimerade sjuksköterskor ställer frågor om din situation, och du får svar på dina frågor om Funmed. I samtalet beslutar du i samråd med sköterskan om du vill bli patient och medlem hos oss.

Bedömning, provtagning och analys

Som ny medlem hos Funmed börjar du med att svara på en omfattande hälso- och livsstilsundersökning. Därefter träffar du en legitimerad läkare som redan börjat få djupare kunskap om dig, baserat på dina svar. Läkaren föreslår de prover som behövs för att bäst kunna hjälpa dig vidare.  

Din resa kan börja

När vi har analyserat dina prover och fått ökad kunskap om ditt hälsoläge, sätter vi ihop ditt dedikerade vårdteam. Tillsammans utformar ni sedan den första versionen av din personliga behandlingsplan din kompass mot ett liv i hälsa. Vi är med dig, hela vägen.  

Glad kvinna i jacka på stranden

Medlemskap Funmed PLUS – vård som den borde vara

Idag vet vi att många sjukdomar och hälsobesvär har bakomliggande orsaker som sällan uppmärksammas. Vi menar att det är dessa grundorsaker, inte symtomen, som ska behandlas i samarbete med patienten. Genom vårt holistiska arbetssätt ger vi våra medlemmar med långvarig ohälsa möjlighet att leva friska och fria från återkommande besvär.

Läs mer om medlemskapet

Glad kvinna som njuter av ett aktivt liv.

Medlemskap Funmed FRISK KVINNA – vård som förebygger i tid

80 procent av dagens folksjukdomar går att undvika genom livsstilsförändringar. Att investera i sin långsiktiga hälsa är därför ett klokt drag, men det kan vara en utmaning att genomföra förändringar. I vårt medlemskap Funmed FRISK KVINNA får du både verktygen och den vägledning du behöver för att ta kontroll över din hälsa och förhindra framtida sjukdomar.

Läs mer om medlemskapet

Ett erbjudande till dig och en vän

En tidig julklapp som räcker länge

Vi på Funmed tror på kraften i att göra livsstilsförändringar tillsammans. Att göra sin hälsoresa tillsammans med en vän eller familjemedlem kan vara avgörande för att lyckas.

Nu har du och din vän chansen att starta en hälsoresa där ni betalar halva priset på två provtagningspaket. Med hjälp av era vårdteam lägger ni sedan upp individuella planer så att ni får en flygande start på nästa år. 

Gör 2024 till året då er långsiktiga hälsa får det fokus den förtjänar!

Läs mer om erbjudandet

Filmen som kan förändra ditt liv

Jämna plågor?

Idag upplever de flesta att det är vanligare att vara lite sjuk än helt frisk. Hur kan det ha blivit så? Se filmen och förstå varför.

Läs mer om funktionsmedicin här

Problemområden och sjukdomar vi behandlar

  Medlemmar berättar

  Nyheter

  image#

  Funmed lyfter sitt medlemskap för kroniskt sjuka till ny nivå

  Att vara patient på Funmed innebär ett långsiktigt och seriöst engagemang i form av ett medlemskap. Vi arbetar kontinuerligt för friskare, nöjdare kunder och för att förbättra verksamheten för medlemmar och medarbetare. Efter er feedback har vi nu förbättrat vårt erbjudande ytterligare.

  Event

  image#

  Bakom kulisserna på Funmed: Så går en patientresa till

  Välkommen till en livesänd lunchföreläsning med Funmed! Nu kör vi en repris av vårt välbesökta webbinarium om Funmeds patientresa. Du som inte hade möjlighet att delta – ta chansen nu! Du som var med förra gången – tipsa vänner och bekanta!

  Funmed Academy

   image

   Vi erbjuder unika onlinebaserade utbildningar inom funktionsmedicin. 

  Funmed Store

   image

   Kosttillskott av hög kvalitet från seriösa, väl ansedda leverantörer.