Glad kvinna som njuter av ett aktivt liv.

Funmeds medlemskap

Har du långvariga besvär som sjukvården inte kunnat hjälpa dig med? På Funmed är vi specialiserade på att identifiera bakomliggande orsaker till sjukdom och kan i många fall helt återställa våra medlemmars hälsa.

Boka kostnadsfritt samtal

Ett erbjudande till dig och en vän

Ett par njuter av en promenad vid stranden i höstkläder.

Tillsammans är det lätt!

Vi på Funmed tror på kraften i att göra livsstilsförändringar tillsammans. Att ha en vän eller familjemedlem att göra sina hälsoresa med kan vara avgörande för att lyckas. Nu har ni chansen!

Köp två medlemskap och betala halva priset för provtagningspaket (upp till ett värde av 19 990 kr).

Gör så här:

Du och din vän bokar varsitt kostnadsfritt introduktionssamtal. I samtalet uppger du TILLSAMMANS och namnet på den du gör din hälsosatsning tillsammans med.

Så, vad väntar du på? Köp två medlemskap och påbörja hälsoutmaningen! Vi gör Sverige friskare – tillsammans.

Gäller för läkarbesök bokade före 30 juni.

Boka kostnadsfritt samtal

Ditt medlemskap

Provtagning och analys

Vi söker efter och behandlar grundorsakerna till dina besvär. Ett brett utbud av funktionsmedicinska hälsotester ger en 360-graders analys av din hälsa och framtida riskfaktorer. Funmeds läkare och sjuksköterskor hjälper dig att välja och genomföra din provtagning.

Möt ditt vårdteam

Som medlem får du ett personligt vårdteam som följer dig – din egen läkare, sjuksköterska och hälsocoach. Alla har spetskompetens och känner dig och dina förutsättningar. När du svarat på ett stort frågebatteri i Funmeds app träffar du din läkare.

Skäddarsydd hälsoplan

Efter läkarens analys av dina provsvar utformar du och ditt vårdteam tillsammans din dynamiska hälsoplan. Din dagliga kompass för kost, näring och livsstil och inte minst en god mag-tarmfunktion – grunden till all hälsa.

Kontinuerlig dialog

Kroppen är komplex och vi är ödmjuka inför att hälsoplanen behöver justeras under medlemskapets gång. En del läkningsprocesser i kroppen tar tid och kräver tålamod. Vi finns tillgängliga för dig längs vägen. Vi gör resan tillsammans, mot dina mål.

Funmeds app

I vår app hittar du allt du behöver för din hälsa. Här finns dina hälsodata, din skräddarsydda hälsoplan och Funmeds stora kunskapsbank. Du kan också skicka meddelanden till ditt vårdteam direkt i appen. Vi besvarar dina frågor så snart vi har möjlighet, vardagar 8–17, med ambitionen att du ska få svar inom en dag.

Pris medlemskap

 • Betala i förskott och spara 3 600 kr

  1490/månad

  Total årskostnad 17 880 kr per år

  • Betala årsvis

  • 12 månaders bindningstid

 • 1790/månad

  Total årskostnad 21 480 kr per år

  • Betala månadsvis

  • 12 månaders bindningstid

  Utökad provtagning

  Utökad provtagning

  19990 kr

  För dig som, tillsammans med ditt vårdteam, beslutar att gräva ännu djupare i din hälsa, erbjuder vi marknadens absolut största hälsokartläggning med ett avancerat funktionsmedicinskt testpaket. För detta tillkommer en engångskostnad utöver priset för medlemskapet. Proverna tas i blod, urin och avföring samt ett utandningsprov.

  Den utökade provtagningen inkluderar läkarbesök och en fördjupad behandlingsplan samt analyser av:

  • Infektions- och inflammationsstatus

  • Matsmältningsfunktion

  • Näringsstatus och fettsyrebalans

  • Organ- och cellfunktion

  • Oxidativ stress

  • Tarmflora (SIBO mm)

Vanliga frågor