Framtidens hälso- och sjukvård 2024

Funmed deltar på mässa om framtidens hälso- och sjukvård

Den 2425 januari är du välkommen till Framtidens hälso- & sjukvård 2024, Sveriges största mötesplats för alla som leder, utvecklar och ansvarar för framtidens hälso- och sjukvård.

Vi kommer att finnas på plats som utställare och Funmeds läkare och grundare Peter Martin håller en presentation. I vår monter D09 får du chansen att kliva upp på en våg som mäter din kroppssammansättning. Du får också en kort genomgång av dina resultat tillsammans med en funktionsmedicinsk hälsocoach.

Funmeds vision är att förändra den traditionella primärvården genom att etablera den funktionsmedicinska vårdmodellen – för ett långsiktigt friskare och mer proaktivt samhälle.

Peters presentation har titeln Din nyckel till ett friskare liv och tar upp frågor som:

  • Hur kommer det sig att funktionsmedicin är så bra på att förebygga sjukdomar?

  • Vilka är de viktigaste hälsomarkörerna som du inte vet att du borde ha koll på?

  • Går det verkligen att reversera kroniska sjukdomar utan läkemedel?

Upplev en inspirerande föreläsning om framtidens medicin – funktionsmedicin, med särskilt fokus på kvinnohälsa, men relevant för alla. Dr Peter Martin, grundare och vd för Funmed, är en ledande expert på området och kommer att dela med sig av sina insikter och strategier för att optimera hälsa och välbefinnande.

Mässbiljetten är gratis och du klickar hem den HÄR. Via samma länk får du också 30 procents rabatt på konferensbiljetten som ger dig tillgång till hela programmet med över 250 talare.

Är du nyfiken på att veta mer? Klicka vidare för mer information om mässan Framtidens hälso- & sjukvård 2024!

Tid

24 januari 2024 10:00

Plats

Kistamässan, Stockholm

Dela artikeln på