Jenny Koos, Therese Alshammar, Peter Martin

Bli ditt bästa jag!

Nu upprepar vi förra årets succéevent! Funmed och Hagabadet arrangerar en inspirationsdag tillsammans. Vi bjuder på kunskap och ny vetenskap, inspiration, lust och skratt. Du får en meningsfull kompott med fokus på kvinnlig hälsa.

Temat för dagen är hormoner, lust och energi. Med rätt verktyg, bra stöd och en hållbar och långsiktigt medveten strategi kan du höja din livskvalitet. På scenen hittar du spännande och inspirerande föreläsare som Jenny Koos, Therese Alshammar, Mija Griborn och Funmeds egen Peter Martin.

Missa inte det här, det blir en kanondag! Välkommen till Lorensbergsteatern i Göteborg den 15 september klockan 15–19.30.

Tips! Köp din biljett före 31 juli för extra förmånligt boka tidigt-pris, 350 kronor.

Mer information om dagen och köp av biljetter hittar du på Hagabadets hemsida.

Eventet är ett samarbete mellan Funmed och Hagabadet. Funmed är Europas största läkarklinik inom funktionsmedicin. Hagabadet är livsstilsoasen med fokus på träning, återhämtning, stresshantering, behandling och hälsometoder.

Tid

15 september 2024 15:00

Plats

Lorensbergsteatern, Göteborg

Talare

Jenny Koos

Jenny Koos, även känd som Vulverine, har studerat, föreläst, undervisat, skrivit och debatterat i ämnet kvinnohälsa i över tio år. Hon hjälper kvinnor att må bra i sina kroppar och på ett lättförståeligt sätt förklarar hon sambanden mellan kost, livsstil och kvinnokroppens hormonfluktuationer. Dagens föreläsning har titeln Hur hormoner känns i kroppen. 

Jenny är lärare på Justisse College International, en tvåårig utbildning för handledare i fertilitetsförståelse. Hon utbildar också i kvinnohälsa på Funktionsmedicinska Institutet.

Therese Alshammar

Therese Alshammar är f.d. simmerska som deltagit i sex olympiska spel. Hon har flera världsrekord och mästerskapsmedaljer, samt är den äldsta simmerskan någonsin att vinna individuellt VM-guld. Med en ovanligt lång karriär inom sport är hälsa och hållbarhet återkommande teman för Therese och något hon arbetar med idag.   

I sin personliga föreläsning ger hon konkreta exempel på olika drivkrafter, hon pratar om prestationsmiljöer, medgång och motgång och hur vi själva kan påverka vår vardag och förmåga att orka prestera på en hög nivå, länge.

”Jag förväntade mig att jag skulle orka allt, men tiden gick och det blev liksom aldrig lättare.” 

Idag jobbar Therese med simning på olika sätt. Hon arbetar med skolor för att demokratisera simkunnighet, har skrivit barnböcker och har ett stort intresse för prestationsmiljö, hållbarhet och hälsa – inifrån och ut. 

Dela artikeln på