Funmed lyfter sitt medlemskap för kroniskt sjuka till ny nivå

Att vara patient på Funmed innebär ett långsiktigt och seriöst engagemang i form av ett medlemskap. Vi arbetar kontinuerligt för friskare, nöjdare kunder och för att förbättra verksamheten för medlemmar och medarbetare. Efter er feedback har vi nu förbättrat vårt erbjudande ytterligare.

Vi har fått önskemål om en rad tillägg i vårt medlemskap. Ni ville ha:

1. Ett bredare utbud av provtagningspaket för olika behov och i olika prisklasser

2. En möjlighet att fortsätta vara medlem för den som kommit en bra bit på sin hälsoresa, med ett mindre omfattande provtagningspaket och till lägre pris

3. Möjlighet att betala medlemskap samt provtagning löpande per månad.

Vi har lyssnat och den 16 oktober lanserar vi ett antal förändringar

1. Vid ditt första läkarbesök väljer du och din läkare tillsammans ett av fyra provtagningspaket, som tillval. Paketen har olika pris och varierande omfattning. Din hälsa och dina behov styr vilket paket ni väljer.

2. Vi presenterar Funmed Support: Ett medlemskap för dig som är redo att gå vidare. Du önskar fortsatt stöd för att genomföra och hålla fast vid dina livsstilsförändringar. Du kanske behöver göra vissa justeringar i behandlingsplanen, men du har varit med oss en tid och har mycket kunskap. Ditt vårdteam finns kvar som stöd, du har regelbunden kontakt med din hälsocoach och genomför uppföljande provtagningar och uppföljningsformulär.

3. Du väljer om du vill betala ditt medlemskap och din provtagning per månad eller för en längre tidsperiod.

Funmed etablerar den funktionsmedicinska vårdmodellen på ett strukturerat och långsiktigt sätt, en modell som skiljer sig från traditionell vård och ger dig de bästa förutsättningarna för ett friskare liv – idag och på sikt.

Publicerad 16 oktober 2023

Dela artikeln på