Inspirations dag för kvinnor

Inspirationsdag: Bli ditt bästa jag!

Det går att utveckla sig livsstark på ett sätt som är livslångt hållbart. När vi släpper tankar på utseende och hälsotrender och istället landar i oss själva och vår biokemi börjar kropp och sinne svara dig. Kroppen vill inget hellre än att vara frisk och stark, men dagens samhälle stjälper oss om vi inte förstår hur vi ska navigera och vad vi behöver lära på nytt.

Anmäl dig här

Dagens tema: Kvinnohälsa, kvinnlig energi och hormonbalans

Funmed och Hagabadet arrangerar denna livsdag tillsammans utifrån vetskapen att med rätt verktyg, bra stöd och en hållbar och långsiktig strategi kan du höja din upplevda livskvalitet. Energi, minskad smärta och glädje är pusselbitar som faller på plats när vi ger kroppen rätt förutsättningar.

Program för dagen

Dagens kunskapsspridare och inspiratörer är handplockade för att erbjuda dig att börja lägga ditt eget pussel och skapa möjligheter att leva livet levande. Länge.

Christer Olsson

– Föreläsningen Lev Livet Levande handlar om autenticitet, sårbarhet, lust, glädje, hopp, lycka i en ständigt föränderlig värld och i alla aspekter av livet.

Välkommen att lyssna på Christer Olssons nya föreläsning. Upplev hans unika förmåga att förklara hur vi kan leva livet levande. Hans sunda förnuft, genuinitet, karisma och förmåga att sätta fingret på det som är viktigt tar oss rakt in i kärnan av vad vi som människor behöver för att leva och må bättre.

I en ständigt föränderlig värld måste vi idag våga vara mer prövande lärande och därigenom levande.

Jenny Koos

Även känd som Vulverine, har studerat, föreläst, undervisat, skrivit och debatterat i ämnet kvinnohälsa i över tio år. Hon hjälper kvinnor att må bra i sina kroppar och på ett lättförståeligt sätt förklarar hon sambanden mellan kost, livsstil och kvinnokroppens unika hormonfluktuationer. Denna dag ligger fokus på hur hormoner känns i kroppen.

Jenny är lärare på Justisse College International, en tvåårig utbildning för handledare i fertilitetsförståelse och hon utbildar i kvinnohälsa på Funktionsmedicinska institutet.

Jannike Fernström

Legitimerad läkare sedan 2008, erfaren distriktsläkare och specialist i allmänmedicin sedan 2015. Jannike har fördjupat sig inom funktionsmedicin genom Funmed Academys program för läkare och arbetar på Funmed i Göteborg.

Jannike arbetare med framtidens medicin redan idag. Hon söker efter och behandlar de bakomliggande orsakerna till ohälsa, ofta kroniska livsstilsrelaterade sjukdomar. Genom avancerade labbtester och livsstilsanalyser utvecklar hon tillsammans med patienten en plan för hur patienten kan återfå sin fulla hälsa. Jannikes föreläsning har titeln Äg din egen hälsa.

Mija Griborn

Yogalärare med ansvar för Hagabadets utveckling inom områdena yoga, mindfulness, soundhealing och meditation. Hon guidar dig genom olika pauser under dagen och kvällen. 

Ewa Meurk

Dagens konferencier – utbildare, influencer och föreläsare inom funktionsmedicinsk hälsa, med fokus på metabol funktion och hormonell balans. Hon är även en uppskattad guide på livsstilsresan mot god hälsa.

Paus och mässa

På plats finns möjlighet att delta i en härlig och inspirerande mässa med chans att göra

  • blodtrycksmätning

  • blodsockermätning

  • kroppssammansättningstest

  • mätning av ketoner.

Du har också möjlighet att prova

  • rött ljus

  • vibrationsplatta

  • lymfamassage

  • Acu Cups.

Praktisk information

När: söndag 24 september

Tid: 15.00 – 19.30

Var: Hotel Radisson Blue Scandinavia i Göteborg

Arrangör: Eventet är ett samarbete mellan Funmed och Hagabadet.

Funmed är en läkarklinik inom precisionshälsa och funktionsmedicin. Hagabadet är livsstilsoasen med fokus på träning, återhämtning, stresshantering, behandling och hälsometoder.

Pris (boka tidigt-pris till och med 15 augusti)

Boka tidigt: 395 kr

Ord pris: 495 kr

Medlemspris: 395 kr

Tid

24 september 2023 15:00

Plats

Göteborg

Talare

Jannike Fernström

Legitimerad läkare på Funmed

Dela artikeln på